Vriendjesdag 2023

Zondag 5 februari gaat onze vriendjesdag door! Dit wil zeggen dat de KSA'sters al hun vriendinnetjes mogen meenemen voor een zondag vol KSA-plezier! Vriendjesdag is het ideale moment om je vriendinnetjes te laten zien hoe leuk KSA is en om hun te overtuigen om ook een KSA'ster te worden! 

Op de vorige KSA-activiteit ontvingen jullie dochters al uitnodigingen en vriendschapsbandjes om uit te delen aan je vriendinnetjes. Kon je er vorige keer niet bijzijn of wil je dochter nog meer vriendinnetjes uitnodigen? Dan kan je de uitnodiging zelf nog eens printen en uitdelen, jullie ontvingen deze via mail. Ook bandjes hebben we nog in overvloed, deze zullen we op vriendjesdag zelf uitdelen aan de meisjes die er nog geen kregen!

Hoe meer vriendinnetjes, hoe beter! Vriendjesdag is voor alle meisjes van 6-17 jaar oud én is gratis. Er staat geen maximum op het aantal vriendinnetjes dat je wil meebrengen, als het van ons afhangt mogen alle meisjes uit je klas (of zelfs school!) komen! Als de vriendinnetjes het leuk vinden, kunnen ze nog 2 keer (3 keer in totaal) gratis proberen voor ze zich moeten inschrijven. 

Na de afloop van vriendjesdag is er ook nog een oudercafé gepland. Vanaf 17u zijn alle ouders (van de KSA'ster en/of vriendinnetjes) welkom voor een drankje en een leuke babbel. Er zal opnieuw een verkoopstand zijn én een standje om de nieuwe KSA'sters in te schrijven. Natuurlijk kan inschrijven ook nadien nog online. 

Hopelijk zien we jullie (dochters) én vriendinnetjes dan op KSA! We kijken er naar uit!

Tot dan!