Nieuws

Jim
Sim

Hebben jullie net als de leidsters SUPER veel zin om weer een heel jaar samen te ravotten? Schrijf je dan snel opnieuw in voor het komende werkjaar via het tabblad 'Inschrijvingen' op onze website.

De mama’s en papa’s (maar ook vriendinnetjes, oma’s, opa’s of liefjes!) zijn voor één dag welkom op ons kampterrein, namelijk op de bezoekdag. Die gaat door op zondag 23 juli. Iedereen is welkom vanaf 11u.

Jim
Sim

Het aftellen naar de zomer kan eindelijk beginnen, net zoals het aftellen naar ons zome

Lieve KSA’ster, Beste ouder,

Wij verkopen lekkere snoepzakjes! De winst van deze verkoopactiviteit gaat naar ons zomerkamp, zodat we extra leuke activiteiten kunnen plannen.

Jim
Sim

Dag KSA’sters en ouder(s),

24 juni gaan we opnieuw op stap met z'n allen. Dit jaar gaan we naar de zee, met de trein naar Oostende!

Wat mee te nemen?

Op 22 april nodigen we jullie graag uit om te komen smullen van onze overheerlijke spaghetti! Het spaghettifestijn gaat door in de Parochiezaal van Erembodegem, tussen 17u30 en 21u30.

Zondag 5 februari gaat onze vriendjesdag door! Dit wil zeggen dat de KSA'sters al hun vriendinnetjes mogen meenemen voor een zondag vol KSA-plezier!

Op 17 december gaat er in Erembodegem een kerstwandeling door, met verschillende eet- en drankkraampjes en ook onze VZW houdt een kraampje open! Samen met de jongens van KSA Sint-Amandus verkoopt onze VZW soep. Passeer jij ook eens? 

Om elkaar nog wat beter te leren kennen, organiseren we binnenkort voor het eerst een Oudercafé

Stuntdag is een namiddag vol KSA-plezier samen met ALLE KSA’s uit ons gewest, Land van Aalst. 

Pagina's

Subscribe to Nieuws