Nieuws

Liefste KSA Roo’ster, ouder, 

Wij worden 70 jaar en nodigen jou uit om dit samen met ons (een heel weekend lang) te vieren! Van vrijdag 26 april tot zondag 28 april is het feest! Komen jullie mee vieren? 

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Beste KSA 'sters en ouders,

De zomer lijkt nog ver weg nu de koudste dagen nog maar net begonnen zijn, maar we geven jullie hierbij al de data voor het zomerkamp zodat jullie deze zeker kunnen vrijhouden.

Dit gezonde ontbijtzakje is te verkrijgen op zondag 17 december en kan besteld worden via onderstaande link!

https://forms.gle/471f2WzZazazhEyN7

Jim
Sim

Hebben jullie net als de leidsters SUPER veel zin om weer een heel jaar samen te ravotten? Schrijf je dan snel opnieuw in voor het komende werkjaar via het tabblad 'Inschrijvingen' op onze website.

De mama’s en papa’s (maar ook vriendinnetjes, oma’s, opa’s of liefjes!) zijn voor één dag welkom op ons kampterrein, namelijk op de bezoekdag. Die gaat door op zondag 23 juli. Iedereen is welkom vanaf 11u.

Jim
Sim

Het aftellen naar de zomer kan eindelijk beginnen, net zoals het aftellen naar ons zome

Lieve KSA’ster, Beste ouder,

Wij verkopen lekkere snoepzakjes! De winst van deze verkoopactiviteit gaat naar ons zomerkamp, zodat we extra leuke activiteiten kunnen plannen.

Jim
Sim

Dag KSA’sters en ouder(s),

24 juni gaan we opnieuw op stap met z'n allen. Dit jaar gaan we naar de zee, met de trein naar Oostende!

Wat mee te nemen?

Op 22 april nodigen we jullie graag uit om te komen smullen van onze overheerlijke spaghetti! Het spaghettifestijn gaat door in de Parochiezaal van Erembodegem, tussen 17u30 en 21u30.

Pagina's

Subscribe to Nieuws