Feestweekend 70 jaar

Liefste KSA Roo’ster, ouder, 

Wij worden 70 jaar en nodigen jou uit om dit samen met ons (een heel weekend lang) te vieren! Van vrijdag 26 april tot zondag 28 april is het feest! Komen jullie mee vieren? 

📣WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN?📣

❤️Vrijdag 26 april: OUD-LEIDINGSRECEPTIE EN 69+1 FUIF

Alle oud-leidsters van KSA Roo zijn vanaf 19u30 welkom in De Brigge om samen ons 70 jarig bestaan te vieren! Er zullen drankjes, hapjes en ook foto’s uit de oude doos aanwezig zijn.

Aansluitend gaat hier de 69+1 fuif door, georganiseerd door onze vzw. Vanaf 21u is iedereen welkom in De Brigge (Kaai 1, Erembodegem).

Meer info: https://fb.me/e/q3Fqc9TVK

💙Zaterdag 27 april: JEZUS KWISTUS 2024

Onze jaarlijkse quiz gaat dit jaar terug door in De Parochie. De deuren openen om 19u, de quiz zelf start om 20u. Begin alvast jouw team samen te stellen, inschrijven kan vanaf eind maart! Voor de inschrijvingslink en meer info: https://fb.me/e/aHjoymPmu

❤️Zondag 28 april: BBQ

Vanaf 11u30 zijn jullie welkom op ons heem voor een BBQ! Naast gekoelde drankjes, vlees en verse groenten zal ook een springkasteel aanwezig zijn. Het is verplicht op voorhand te bestellen zodat wij genoeg eten kunnen voorzien voor iedereen. Dit kan via: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSczsmxsY0mU5j.../viewform

Hopelijk tot dan!
De leidsters van Roo xx