Update coronamaatregelen

Beste ouders 

Hier zijn we weer met een update over de coronamaatregelen. De werking van de – en + 12 zal komende weken wat anders verlopen. Volgens de huidige maatregelen mogen kinderen maar aan één hobby deelnemen. We vragen aan jullie om dit zeker te respecteren. Wij kunnen dit niet controleren maar rekenen hiervoor op  jullie verantwoordelijkheid. 

Update werking -12 

De activiteiten mogen doorgaan in bubbels van maximum 10 leden. Om in te schatten hoeveel leden we per activiteit mogen verwachten gaan we werken met een inschrijvingssysteem. De groepsverantwoordelijken Julie (leeuwtjes),  Tia (roodkapjes) en Lieselot (tiptoppers) zullen telkens in de week van de activiteit op maandag een sms sturen met de vraag of we jouw kind al dan niet zondag komt. We vragen om telkens ten laatste op vrijdag te antwoorden of jouw kind zal komen zodat wij genoeg tijd hebben om organisatorisch alles in orde te brengen.

Update werking +12 

Goed nieuws voor de +12. De activiteiten mogen weer fysiek buiten doorgaan op het heem. Bij de +12 moeten de leden zich niet op voorhand inschrijven omdat we hier niet de bubbel van 10 leden overschrijden per groep.