Jezus Kwistus 2021

Beste lid, ouder, vriend, sympathisant en quizliefhebber!
Deze keer ziet onze jaarlijkse quiz er wat anders uit omwille van de coronamaatregelen. Daarom presenteren wij jullie: Jezus Kwistus 2021 ONLINE. De quiz gaat dit jaar dus online door, en hoe dat allemaal in zijn werk gaat kunnen jullie hieronder verder lezen. De quiz is dit jaar niet enkel voor volwassenen maar ook het jongste lid van je gezin kan deelnemen. Want dit jaar wordt het een familiequiz! Zo kan je gezellig met je gezinsbubbel/knuffelcontact thuis spelen.
🔵DE ONLINE QUIZ
Op vrijdag 19 februari ontvangen jullie van ons een mail met daarin de quiz. Jullie kunnen daarna dus zelf kiezen wanneer je onze quiz thuis wilt spelen. De quiz zal als powerpoint bestand toegevoegd zijn in de mail, je krijgt hierbij ook een antwoordblad en de correctiesleutel.
🔵FAMILIE EDITIE
Elke ronde zal nu 20 vragen bevatten. De eerste 10 vragen zijn op kids niveau en de 10 vragen erna op ons normale quiz niveau. Als je zonder kinderen speelt kan je natuurlijk de eerste 10 vragen steeds overslaan!
🔵INSCHRIJVEN
Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/.../1RWmmcG.../viewform...
Als we de inschrijving en het inschrijvingsgeld goed ontvangen hebben sturen we jullie een bevestigingsmail!
🔵PRIJS
Dit jaar bedraagt de prijs van de quiz slechts €8. Dit is vooral om het budget voor onze activiteiten en lokalen te ondersteunen.
🔵VERRASSING
Dit jaar kunnen we jammer genoeg ook de bierprijs of de prijs voor de winnaar niet uitreiken… Daarom geven we een verrassingsmand weg! Wat moet je doen om die te winnen? Wel, eigenlijk niets. Als je bent ingeschreven zit je naam automatisch in onze pot. Een onschuldige hand zal dan op zondag 28 februari de naam trekken van de gelukkige die de verrassingsmand in ontvangst mag nemen. (Dit zal natuurlijk allemaal veilig en volgens de maatregelen gebeuren!)
Wij hopen dat we jullie volgend jaar weer kunnen terugzien om samen de quiz te spelen, maar voor nu: veel quizplezier met je bubbel!
De leidsters van KSA Roo Erembodegem