Zomerkamp 2020

​Beste ouders van onze KSA Roo meiden,  

We kregen vrijdag positief nieuws over ons zomerkamp: ons kamp gaat door!

Uiteraard zullen de dingen ook hier anders verlopen door COVID-19. 

De belangrijkste wijzigingen lezen jullie hieronder: 

  • Het kamp zal plaatsvinden van 21 juli  tot en met 27 juli voor alle groepen. De leeuwtjes gaan normaal 6 dagen mee en zullen dit jaar 7 dagen meegaan zodat er geen kindjes moeten achterkomen en iedereen op hetzelfde moment vertrekt en terugkomt.
  • We gaan op kamp met slechts 1 bubbel (50 personen) om complexe regelingen te vermijden. De leiding en kookploeg zijn samen met 18 dat wil zeggen dat er 32 leden meekunnen. 
  • Dagtocht, tweedaagse én bezoekdag, gaan niet door. Om contact met externen maximaal te beperken. 
  • Inschrijvingen gebeuren via een link die op woensdag 3 juni om 9u hier op de website gezet wordt. De inschrijving is pas geldig wanneer het volledige bedrag van €125 (Kansenpas €31,50) op onze rekening ( BE07 7775 9413 3766 ) gestort is. 
  • De eerste 32 personen die de inschrijving volledig in orde brachten, gaan mee op kamp. Jammergenoeg gaat dit jaar niet iedereen meekunnen, dus snel inschrijven is de boodschap. De pechvogels die niet kunnen deelnemen komen in chronologische volgorde op een wachtlijst. 
  • We vermelden graag nu al dat het de verantwoordelijkheid van de ouders is om bij het invullen van een medische fiche bij het inschrijvingsformulier, duidelijk te vermelden of het kind tot een risicogroep behoort en in te schatten of er een extra inschatting van een huisarts nodig is. Kinderen die 5 dagen voor kamp ziek zijn geweest, gaan niet mee op kamp en krijgen hun geld teruggestort. 
  • De leden van de +12 nemen een mondmaskertje mee voor in geval van nood. (Zal zeker op de meeneemlijst komen!)
  • Extra informatie over het thema van het zomerkamp, de locatie en andere, krijgen jullie in de loop van volgende week in de vorm van ons kampboekje, dat opnieuw hier op de website te vinden zal zijn. 

Het is een speciale editie van ons zomerkamp, maar we zijn toch blij dat we kunnen gaan. We rekenen op jullie begrip en vertrouwen erop dat we allemaal samen een gek zomerkamp kunnen hebben rekeninghoudend met enkele extra maatregelen. 

Aarzel zeker niet om contact op te nemen bij vragen of met opmerkingen, want die zijn volkomen normaal in deze niet zo eenvoudige omstandigheden.

Tot binnenkort meisjes! 

KSA-GROET

Naomi (0489/ 41. 45.55) en Carlinde (0470/85.86.14)

Hoofdleidsters bij KSA Roo Erembodegem